Centrala Huddinge, Huddinge

Kansligränd 18

REDO™
  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig 1:a med optimal planlösning och närhet till Huddinge Centrum

Denna kompakta och smart utformade bostad är den ultimata boendelösningen för den som söker bekvämlighet, praktiskt boende och ett fantastiskt läge i lugnt område.

Du möts av en rymlig hall att hänga av sig ytterkläderna, i direkt anslutning till allrummet. I allrummet finns plats för soffgrupp och en utfällbar säng som smidigt går att ställa upp mot väggen för att optimera boarean. Lägenheten har genomgående stilrena färg- och materialval. Den här lägenheten är mindre till ytan, men den är smart planerad för att utnyttja varje kvadratmeter maximalt. Köket består av en spishäll och ugn med goda förvaringsmöjligheter i form av köksluckor. Badrummet är helkaklat och i gott skick, det finns även tvättmaskin för att förenkla vardagssysslorna. Stora fönster i lägenheten släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en inbjudande och trivsam atmosfär.

Föreningen erbjuder en charmig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Dessutom ger förskolan, som hyr föreningens lokal, extra intäkter. Denna miljövänliga byggnad är noggrant genomtänkt, med alla färger och material Svanenmärkta. Bostäderna har en utmärkt inomhusmiljö, är energieffektiva och har minimal klimatpåverkan.

För den som älskar naturen och utomhusaktiviteter finns det flera vackra grönområden och parker i närheten där du kan njuta av frisk luft och motion. Med närhet till Huddinge centrum finns allehanda service, bl a shopping, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, bankkontor, vårdcentral, gym samt buss- och pendeltågsstation. Med tåget tar du dig in till Stockholm C på 17 minuter. Södertörns högskola ligger endast en station bort med pendeltåget från Huddinge centrum.

Här kan du bo i ett fridfullt område med närhet till service och utmärkta kommunikationer, samtidigt som du omges av vacker natur. Detta är verkligen ett hem där du kommer att trivas.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Kansligränd 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.