Centrala Huddinge/Kvarnbergsplan, Huddinge

Runvägen 3, 1tr

Såld
  • 1,5 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 1,5:a med balkong mot innegård och låg avgift

Välkommen till denna trivsamma och yteffektiva bostad med låg avgift vid populära Kvarnbergsplan. Läget är mycket angenämt med närhet till Huddinge C med bra kommunikationer!

Varmt välkomna till denna genomtänkta 1,5:a om 41 kvm vid populära Kvarnbergsplan. Här finner ni en bostad med genomgående fräscha ytskikt, rymlig hall med förvaringsmöjligheter, helkaklat och stambytt badrum med tvättmöjligheter, charmigt, uppdaterat kök och ett ljust och luftigt vardagsrum med praktisk sovalkov som delas av från vardagsrummet. Vill du njuta av kvällssolen finns gott om plats på balkongen.

Läget är mycket angenämt, tillgång till mysig innergård och boende i ett populärt område som erbjuder kaféer, restauranger och livsmedelsbutik ett stenkast från porten. Med en promenad på 10 minuter nås även Huddinge centrum som erbjuder ett bredare utbud av service och kommunikationer i form av pendeltåg som tar dig in till stan på en kvart.

Sammanfattningsvis ett välplanerat boende i populära kvarter med en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, förråd & kabel-tv. Bör upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna