Balingsnäs, Huddinge

Sagoslingan 9

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull tvåa belägen i fridfull miljö nära kommunikation och centrum.

Accepterat pris. Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna charmiga tvåa som erbjuder en mysig atmosfär och en trivsam balkong i soligt läge. Belägen i ett lugnt och naturnära område, är detta boende en fridfull oas för den som söker harmoni och avkoppling.

Lägenheten har ett genomtänkt layout med välplanerade ytor som skapar en känsla av hemtrevnad. Det öppna köket och vardagsrummet är ljusa och inbjudande, perfekta för sociala stunder eller avkoppling efter en lång dag. Den harmoniska atmosfären förstärks av närheten till naturen, vilket ger en vacker utsikt och en känsla av att vara i ett naturligt paradis.

Den soliga balkongen är en fantastisk plats att njuta av frisk luft och lugna stunder, perfekt för att avnjuta din morgonkaffe eller kvällsmiddag medan du blickar ut över det omgivande grönskande omgivningen.

Det lugna läget kombineras med bekväma bussförbindelser till centrum, vilket gör det enkelt att pendla och utforska stadens puls när du önskar. Samtidigt kan du återvända till din fridfulla tillflyktsort när dagen är över.

Denna tvåa erbjuder inte bara ett boende, utan en livsstil där bekvämlighet och natur möts. Kom och upplev den rofyllda atmosfären och allt som detta hem har att erbjuda. Kontakta mig för att boka din visning och upptäck själv varför detta kan vara din drömboende.

Mer om mäklarna