Karslund - Sätofta, Höör

Musikantvägen 32

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Bostadsrätt

Bostadsrättsradhus med villakänsla!

Möt våren och sommaren från trädäcket på Musikantvägen 32!

Njut fördelarna med att bo i bostadsrätt men med villakänsla. Området är omgärdat av Orups skog med fina stigar, uppmärkta motionsslingor, grillplats, mountainbikeslinga samt rikt djurliv. Och från just denna bostad når ni skogen direkt utanför trädgården.

Bostadsrättsföreningen Trumman med 24 bostäder, belägen i ett lugnt naturskönt, bilfritt område. Lekplats finns på innergården och en kort promenad bort finns ytterligare en lekplats med trackbana och grillplats. Skolor och förskolor har man också inom cykelavstånd. Busshållplats finns utanför området som tar dig till centrum på några minuter. Från Höörs tågstation kan du sedan pendla vidare med snabb access till ett flertal större städer i alla riktningar.

Bostaden är byggd i två plan om 109 rymliga kvadratmeter. Planlösningen är öppen, luftig och ljus. På entréplan finns de sociala ytorna med ett fint kök med matplats och vardagsrum med utgång till altan och trädgården. Sovrumsavdelningen finns separat på övre plan. Två badrum, ett på varje plan. Båda badrummen är renoverade av fackman.
Möjligt med tillträde redan i maj!

För mer info, besök gärna https://trumman.bostadsratterna.se

Mer om mäklarna