Höganäs

Odengatan 37

Såld
  • 4 rum
  • 104 + 5 kvm
  • Radhus

Modernt och energieffektivt radhus med solceller!

Modernt och energieffektivt radhus med solceller!

Stig in i det välskötta hemmet på Odengatan 37 och låt dig omfamnas av dess moderna charm och trivsel. Redan i hallen välkomnas du av ett praktiskt och stilfullt klinkergolv samt generöst med plats för avhängning. Till höger finner du det första av tre mysiga sovrum, med bra plats för förvaring i form av garderober.

Vidare in i huset möts vi av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en naturlig samlingspunkt för både familj och vänner. Med en praktisk köksö på hjul har du möjlighet att duka för flera gäster. Från matplatsen finns även utgång till den takförsedda altanen med utsikt mot trädgården i söderläge och grönska i kommunens park. Den lagom stora men lättskötta och mysiga trädgården är försedd med flertalet blommor och växter. Vid altanen finns också ett förråd på 5 kvm för extra förvaring.

På entréplanet finner du ett modernt och helkaklat badrum med dusch och även tvättmaskin samt torktumlare för extra bekvämlighet.

En trappa upp väntar ytterligare två ljusa och rymliga sovrum med generös takhöjd samt det andra badrummet med dusch, även det helkaklat. Med tre rymliga sovrum och två badrum finns med andra ord gott om plats för hela familjen att trivas.

På uppfarten framför huset parkerar du enkelt din bil, bara några steg från entrédörren. För den som kör laddbar bil finns även möjligheten att installera en egen laddbox.

I BRF Höganäs Öfre 1798 bor man i en stabil och trevlig bostadsrättsförening. Alla bostäder med bra energiprestanda (energiklass B) och utrustade med solceller, samt en effektiv frånluftsvärmepump som garanterar låga driftskostnader. Föreningen har i dagsläget inga bundna lån med låga räntor och korta löptider, vilket minskar risken för höga och oväntade avgiftshöjningar.

Odengatan ligger i centrala Höganäs med gångavstånd till mataffärer, förskola, grundskola, allmänna kommunikationer samt shopping. För den badsugna tar man sig enkelt, bara någon kilometer bort till stranden som erbjuder en fin badplats för hela familjen.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna