Hisings Backa, Hisings Backa

Selma Lagerlöfs Parkstråk 30

  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 3 033 kr/mån

Selma Lagerlöfs Parkstråk 30

Nu har du chansen att bli ägare till denna moderna etta på 35 kvm med balkong i soligt läge! Den sociala och öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inbjuder till trevliga middagar och gemenskap. Med stora fönster får du ett behagligt ljusflöde och en luftig känsla. Här finns ett fullutrustat kök, ett badrum med egen tvättutrustning och gott om förvaringsmöjligheter. De stilrena ytskikten gör det enkelt att göra det till ditt eget. Till bostaden ingår ett rymligt förråd!

I denna stabil förening får du grönområden, skolor och servicebutiker i närheten. Backaskolan och Skälltorpsskolan ligger bara en kort promenad bort, precis som Backa västergård med sina djur och gym. Kommunikationer runt Göteborg är enkelt nåbara. Missa inte chansen att bo på denna perfekta plats!

Sedan utvecklingsarbetet i området började 2017 och skapade Selma Stad har platsen förändrats från ett slitet torg till en livlig och säker stadsdel. Det återstår lite arbete innan de första tre etapperna av Selma Stad är klara. År 2024 kommer över 1700 bostäder ha byggts, tillsammans med handelsplatser, stadsdelshus, idrottshallar, studentlägenheter, restauranger, caféer, äldreboenden och förskolor.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hisings Backa, Hisings Backa

Selma Lagerlöfs Parkstråk 30

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.