Hisings Backa

Båtsman lustigs gata 129

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Båtsman lustigs gata 129

På Båtsman lustigs gata 129 har du möjlighet att förvärva denna 3:a med uteplats och insynsskyddad baksida med plats för stor altan i direkt anslutning med köket.
Bostaden har både morgon och kvälls sol. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och en bra planlösning. Trädgård som inbjuder till grillkvällar, lek och umgänge. Eget garage finns till bostaden samt ett isolerat förråd precis utanför dörren! Bostaden är fördelad på 78 kvadrat, med en tidlös planlösning med stor potential. Bostaden har ett våningsplan och erbjuder idag två välplanerade sovrum. Luftig hall med plats för av hängning, stort kök med utgång till bostadens uteplats/baksida samt stora vardagsrumsytor.
Bostaden är omgiven av både fantastisk natur och härliga gång- och cykel stigar, dessutom finns ett flertal lekplatser inom området. Ett stenkast från bostaden finner du både förskola samt den omåttligt populära Backatorpsskolan. Som boende i området är ditt barn garanterad plats på skolan. Promenadavstånd till Nya Selma Lagerlöfs torg som erbjuder all tänkbar service. Goda kommunikationer in till city genom buss som tar dig in till Göteborgs centrum på under 20 minuter.
Backaplan köpcenter samt Bäckebol med Stora Coop, servicebutiker, gym, florist och klädbutiker ligger i närhet med bil. För den som vill spela golf, tennis eller ta en SPA weekend ligger Sankt Jörgens resort 5 minuter ifrån.
Bostaden är välskött och väl underhållet med original inredning från 1988/89.

Mer om mäklarna