Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 14A

Såld
  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt

Riktigt fin fyra på Västra Bergas bästa läge! Genomgående planlösning med två balkonger!

Välkommen till Kadettgatan 14A och denna mycket trevliga fyra placerat på bästa läge i området. Bostaden har genomgått en omfattande renovering på senare år, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds i detta boende.

Invändigt finner vi en genomgående disposition fördelat på 102,5 kvadratmeter. Vi välkomnas in och finner goda avhängningsmöjligheter direkt i anslutning till entrén. Hallen ligger centralt placerad i bostaden och tar oss vidare till samtliga rum. Lägenheten bjuder på inbjudande kök från -15 med vita köksluckor, snyggt matchande stänkskydd, fullutrustad maskinpark och gott om arbetsutrymme. Plats för matbord för upp till 4-6 personer finner man i anslutning. Rymligt vardagsrum ligger längst in i bostaden med fönster i två väderstreck, stort nog att kunna möblera med soffgrupp, tv och ytterligare ett matbord. Vidare finner man tre sovrum i bra storlek med gott om förvaringsplats. Bostaden har ett riktigt stilfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-toalett närmast entrén. Slutligen värt att nämna , finns två balkonger i perfekt syd/väst-läge med riktigt bra vy. Samtliga golv, ytskikt och väggar är uppdaterade på senare år och håller en trevlig röd tråd.

Här bor man i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningens medlemmar har tillgång till varsitt förråd, gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt en samlingslokal för större tillställningar. Föreningen erbjuder garageplats och p-plats.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna