Västra Berga, Helsingborg

Volontärsgatan 7A

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och mycket charmig trea i fint skick!

Rymlig 3:a om 78kvm med förmånlig avgift på första våningen!

Välkommen till Volontärsgatan 7A och denna mycket trevliga trerummare på populära Västra Berga. Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2019, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds i detta boende.

På första våningen finner vi bostaden som ger oss en genomgående disposition fördelat på 78 kvadratmeter. En välkommande entré med goda avhängningsmöjligheter samt plats för förvaring. Hallen är rymlig och tar oss till bostadens samtliga rum. Vidare har vi ett stilfullt IKEA-kök med vita köksluckor, matchande bänkskiva, snyggt stänkskydd, fullutrustad maskinpark och gott om arbetsutrymme. Plats för matbord för upp till 4-6 personer i anslutning.
Välplanerad vardagsrum ligger längst in i bostaden med stora fönster, stort nog att kunna möblera med soffgrupp, TV och annat trevligt möblemang. Bostaden har två sovrum som båda kan enkelt inredas med dubbelsäng, sängbord och annat tänkbart möblemang. Slutligen finner vi ett stort helkaklat badrum i tidlösa färger (stambytt 2011-12). Utrustningen består av badkar, tvätt/tork, kommod med spegelskåp och wc. Från hallen finns även en gäst-Wc som är halvkaklad.
Balkongen når man från både kök och vardagsrum.
Samtliga golv, ytskikt och väggar är uppdaterade. Sammantaget ett klockrent boende för den kräsne köparen som vill bo bekvämt!

Här bor man i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningens medlemmar har tillgång till varsitt förråd, gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och soprum. Föreningen erbjuder garageplats, p-plats (även med laddstolpe) samt plats för MC. Läs mer om föreningen här; http://volontaren.se/

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Övrigt:
Tillhörande bostaden finns en rymlig källare samt matförråd.
Föreningen har även en stor tvättstuga som kan bokas vid tvätt. (Boende i 2 A, 1, 3, 5, 7 tvättar i 3:ans tvättstuga.)
Parkering och garage finns (Vanlig P-plats 75kr/mån)
Internet genom Tele2/Comhem ingår i månadsavgiften. (hastighet 250/50)

Mer om mäklarna