Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 72B

REDO™
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 6 081 kr/mån

Välplanerad trea om 87kvm med inglasad balkong. Närhet till city, kommunikationer, skola & Pålsjö!

Välkommen till denna härliga lägenhet på Kadettgatan 72B, belägen högst upp i fastigheten och erbjuder en trivsam miljö.

Vi stiger in i bostaden och möts av en rymlig hall där du enkelt kan hänga av dig dina ytterkläder. Till vänster om hallen tar man sig in till det första rummet, som för nuvarande används som ett hemmakontor. Rummet kan även användas som ett extra sovrum/gästrum. Vidare in i bostaden tar du till master bedroom som är i nära anslutning till vardagsrummet. I master bedroom får du enkelt plats med en dubbelsäng, nattduksbord, förvaring samt annat möblemang. Vardagsrummet är bostadens höjdpunkt som upplevs stort och luftigt. Här får man enkelt plats med en soffa samt ett större matbord.

Köket är i toppskick och färgvalet passar perfekt in i bostaden, utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, spis och diskmaskin. Här får även plats med ett mindre matbord. En perfekt plats helt enkelt för att bjuda hem nära och kära på en god kvällsmiddag.
Från köket tar du dig ut till den inglasade balkongen, där du får plats med utemöbler. Här kan du njuta av en god kopp kaffe på morgonkvisten eller njuta av kvällssolen under de varmare månaderna.

Föreningen har utfört stambyte (2018). Badrummet är helkaklat i snygga färgval och är utrustat med handfat, WC, dusch, tvättmaskin samt förvaringsmöjligheter.

På Västra Berga har du nära till allt. Här bor du med goda kommunikationsförbindelser både med tåg och buss. Närheten till city, E4/E6 samt väg 111 skapar goda möjligheter för pendlaren. I närområdet finner vi flertalet förskolor, skolor 1-9, Pålsjöskog, bibliotek, service och aktiviteter. Ett utmärkt område för den lilla familjen, paret eller för köparen som bara vill bo bekvämt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 72B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.