Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 36A

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Fint planerad trea om 86kvm med inglasad balkong. Närhet till city, kommunikationer, skola & Pålsjö!

I ett lugnt och familjevänligt område finns nu möjligheten att förvärva denna mycket välplanerade bostadsrätt om 86 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Här erbjuds en ljus och genomgående bostad på populär adress i solid och stabil förening.

Vi stiger in i bostaden som välkomnar oss av en praktiskt hall med goda avhägningsmöjligheter. På vänstra sidan från entrén finner du det helkaklade badrummet som genomgick stambyte -13, fräscht och rymligt inrett med duschhörna. Vidare in i hallen finner vi tillgång till bostadens samtliga rum. Praktiskt och arbetsvänligt kök med ljusa materialval, fullutrustad maskinpark och matplats för 4-6 personer. Två rymliga sovrum, varav det större sovrummet är inrett med stora skjutdörrsgarderober. Från hallen har vi tillgång till den rymliga klädkammaren som även går att nyttja som kontorsrum för den som önskar. Slutningen har vi vardagsrummet som enkelt går att möblera med soffgrupp och matbord, och härifrån har vi direkt access till det inglasade uterummet som kan användas som extrarum stora delar av året. Boende har tillgång till föreningens gemensamma innergårdar med grill/lek-plats, möjlighet till att hyra extra förråd, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt en samlingslokal för tillställningar.

På Västra Berga har du nära till allt. Här bor du med goda kommunikationsförbindelser både med tåg och buss. Närheten till city, E4/E6 samt väg 111 skapar goda möjligheter för pendlaren. I närområdet finner vi flertalet förskolor, skolor 1-9, Pålsjöskog, bibliotek, service och aktiviteter. Ett utmärkt område för den lilla familjen, paret eller för köparen som bara vill bo bekvämt!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna