Västra Berga, Helsingborg

Volontärsgatan 8C, 25455 Helsingborg

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Våning 2 av 3 i välskötta Volontären!

Välkommen till Västra Bergas populäraste adress, Volontärsgatan 8C med sina kvadratsmarta 77 kvm.

Vi kliver in i rymlig hall. Redan här möts vi av bostadens härliga ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen. Till vänster om hallen finner vi köket med gott om förvaringsmöjligheter. Den maskinella delen består av kyl/frys, häll, ugn, diskmaskin och fläkt.
Vardagsrummet som är bostadens hjärta ger oss en mycket varm och trevlig känsla, en atmosfär som är svårslagen. Dessutom är rummet väldigt lättmöblerat. Här får du plats med matbord, soffa, tv-bänk och annat.

Bostaden erbjuder två tilltagna sovrum varav master bedroom som rymmer dubbelsäng, garderober & annat vid önskemål. Andra sovrummet funkar utmärkt som barnrum eller kontor.
Badrummet är stambytt av föreningen och går i tidslösa färger i vitt och mörkgrått. Spotlights, handdukstork, duschhörna, vask med skåp och spegelskåp. Dessutom finns det en gästtoalett samt klädkammare för enklare förvaring. I månadsavgiften ingår värme, vatten & bostadstillägg. Till lägenheten tillhör förråd.

Brf Volontären är en mycket stabil bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Här har du tillgång till bland annat garage & p-platser (separat kö), tvättstuga & biltvätt.
Här har du möjligheten att bo i supertrevligt område med grönområden och närhet till natur.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna