Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 10A

REDO™
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 950 000 kr
Månadsavgift: 4 687 kr/mån

Välkommen till populära Kadettgatan 10A, som är belägen på den översta våningen, vilket ger en fantastisk utsikt. Här bor du inom nära räckhåll till allt som kan tänkas behövas i vardagen, livsmedelsbutik, gym, förskola, grundskola med mera. Hela serviceutbudet nås med en enkel promenad och önskas det annat finns det bra med förbindelser till kollektivtrafiken.

Balkongen ligger i västerläge, vilket innebär att du kan njuta av solnedgångar och sköna kvällar med utsikt över Västra Berga.
Balkongen är stor och rymlig, vilket gör den till en perfekt plats för utomhusaktiviteter som att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller ta det lugnt på kvällen med en bok. Det finns gott om utrymme för trädgårdsmöbler och planteringar.
Balkongerna på Kadettgatan 10 är planerade att börja renoveras V.10 2024.

När du kliver in i lägenheten möts du av ett rymligt sovrum. Här har du möjlighet att koppla av efter en lång dag och sovrummet erbjuder även gott om förvaringsutrymme.
På väg in mot vardagsrummet har du badrummet som stambytes 2018. Det är rymligt och välplanerat med moderna bekvämligheter och stilren inredning. Här har du tillgång till dusch, tvättmaskin och handukstork.

Köket och vardagsrummet som är av tidlös karaktär med delvis öppen planlösning, vilket bidrar till att det känns luftigt och skapar en lugn miljö. Här finns det goda möjligheter till att inreda efter din smak, men även bjuda in vänner och familj för trevliga sammankomster.

Kadettgatan 10A är den perfekta adressen för den som söker ett lugnt och familjärt område med närhet till allt du behöver. Föreningen som lägenheten tillhör är stabil och välskött, vilket ger en extra trygghet för boende. Dessutom erbjuds både garage och parkeringsplatser.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Ta ett steg närmre för att kunna kalla detta ditt nya hem!
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.