Västergård, Helsingborg

Västergårdsgatan 59

REDO™
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 995 000 kr
Månadsavgift: 5 116 kr/mån

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet på populära Västergårdsgatan!

Här erbjuds en rymlig och välplanerad tvåa på våning tre, som du enkelt når med hissen från markplan. Bostaden har gott om ljusinsläpp och en balkong med härlig utsikt in till innegården som vetter i sydväst.

När du kliver in i hallen möts du av praktisk förvaring med skjutdörrsgarderob och slitstarkt klinkergolv. I bra anslutning till hallen finner ni badrummet som blivit renoverat i bra materialval och erbjuder tvätt- och torkmöjligheter. Vidare från hallen når det öppna allrummet som står i centrum, gott om plats för en större soffgrupp men även annat önskvärt möblemang. Köket som renoverades -xx är stilrent och praktiskt och erbjuder plats för en mindre matgrupp.
Balkongen når du enkelt från vardagsrummet och tack vare sitt läge kan ni avnjuta sol från förmiddag till sen kväll. Sovrummet är av bra storlek, plats för dubbelsäng och förvaring. Med fönster utöver balkongen får ni ett fint ljusinsläpp på kvällarna.

Sammanfattningsvis erbjuder lägenheten en attraktiv och lugn boendemiljö samtidigt som den är nära till stadens bekvämligheter. Med närhet till service, skolor och grönområden passar denna bostad för den som söker bekväm och trivsam tillvaro.

Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västergård, Helsingborg

Västergårdsgatan 59

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.