Vasatorp, Helsingborg

Vildrosgatan 113

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt radhus beläget i Vasatorp. Lättskött uteplats i söderläge & egen p-plats!

På Vasatorps absolut bästa läge, precis intill det lummiga grönområdet, kan vi nu erbjuda detta mycket attraktiva radhus uppfört 2017 med adress Vildrosgatan 113. Här bor man med närhet till grönska, mataffärer, skolor, aktiviteter och goda kommunikationer.

Radhuset fördelar sina 122 kvadratmeter på två plan och fem rum och kök. Entréplan erbjuder ett öppet modernt kök med fullutrustad maskinpark och goda arbetsytor. Kök med matplats och vardagsrum ligger öppet i ett stort rum. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med duschhörna, klädvårdsrum samt ett förvaringsrum som även kan användas som kontor. En trappa upp når vi ovanvåningen, här finner man tre rymliga sovrum, ett ordentligt allrum som går att dela av och göra till ett fjärde sovrum samt ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet når vi trädgården i söderläge som erbjuder ett lättskött trädäck samt en förråd. Utanför trädgården ombonas området om grönska och fina lekplatser. Såväl invändigt som utvändigt finner vi ett fint skött hem med stilrena materialval och god standard.

Från ytterdörren har man gångavstånd till härlig natur, Filborna arena, busshållplats, Maxi stormarknad, Coop, vårdcentral, förskolor och skolor 1-9. Från området har man goda förbindelser med buss och med bil når man E4/E6 samt väg 111 inom några få minuter. Sammantaget ett bekvämt boende med det mesta runt hörnet!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna