Vasatorp, Helsingborg

Vildrosgatan 109

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Bostadsrätt

Klockrent radhus om 122kvm!

Klockrent radhus om 122kvm!

Nu kan vi erbjuda detta fantastiska bostadsrättradhus, uppförd 2017 i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 122 kvm på fem rum och kök, med en öppen och social planlösning. Kvadratsmart planerad med genomtänkta ytor, och gott om förvaringsutrymme. Bostaden är modern med bibehållen öppenhet där vardagsrum och kök bildar en gemensam yta med en härlig rymd.

Du välkomnas in av en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter.
I anslutning till entrén finns även duschrummet med helkaklade väggar samt klinkergolv och i övrigt utrustat med duschhörna med vikbara duschväggar, WC samt tvättställ med kommod.
Längre in ligger köket med full maskinell utrustning, gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matbord där man enkelt dukar för 4-6 personer.

Vardagsrummet ger utrymme för stora sällskap och gott om yta för soffgrupp och matsalsdel för den som önskar det. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier ut mot baksidan. Från vardagsrummet nås radhusets trädgård med plats för utemöbler och grill samt förvaringsmöjligheter i förråd.

Det övre planet består av tre sovrum, ett allrum, samt badrum. Allrummet kan möbleras med både soffgrupp och TV-möbel och kan även nyttjas som sovrum om man önskar.

I avgiften ingår en parkeringsplats, man kan dessutom hyra till ännu en plats för en mindre kostnad. Har du gäster på besök så finns det besöksparkering som de kan nyttja.

Från ytterdörren har man gångavstånd till härlig natur, Filborna arena, busshållplats, Maxi stormarknad, Coop, vårdcentral, förskolor och skolor 1-9. För barnfamiljen bor man väldigt bekvämt med det mesta som vardagen behöver runt hörnet.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna