Vasatorp, Helsingborg

Vildrosgatan 77

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Läcker trea i populära Vasatorp! Stor balkong i soligt nordväst-läge. P-plats & förråd finns!

Nu kan vi erbjuda en av dom mycket populära bostadsrätterna på Vildrosgatan, uppförd 2017 av BoKlok. Lägenheten ligger belägen en trappa upp med trevlig balkong i nordväst-läge.

Bostaden fördelar sina 72 kvm på tre rum och kök, med öppen och social planlösning. Gediget kök med gott om arbetsplats, fullutrustad maskinpark och ljusa ytskikt. Köket ligger öppet mot matplats (4-6p) och vardagsrum, vilket skapar ett rejält socialt allrum. Vidare finner vi två rymliga sovrum varav ett master-bedroom med gott om garderober. Rymligt badrum delvis kaklat med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Intill badrummet har man en praktiskt klädkammare. Från vardagsrummet har man utgången till den mycket trevliga balkongen som enkelt möbleras med rejäla utemöbler. På golvet vilar ett slitstarkt ljust laminatgolv, samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade med undantag för master-bedroom som erbjuder en mycket trevlig grå nyans.

Sammantaget finner vi en kvadratsmart lägenhet med välplanerade ytor och genomtänkta rum. Här erbjuds gott om förvaringsutrymme och härligt ljusflöde tack vare den luftiga disponeringen. Ett klockrent boende för såväl den ensamma, som paret eller den lilla familjen.

Här bor man med närhet till grönområden, trevlig natur och flertalet aktiviteter. Filborna Arena med simhall och gym, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd. Med buss når man centrum på mindre än 15 minuter och med bil är man ute på E4/E6 och väg 111 inom något några få minuter.

Boka gärna visning direkt på annonssidan, varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

Mer om mäklarna