Vasatorp, HELSINGBORG

Ädelrosgatan 19

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Klockren etagelägenhet med två balkonger i olika väderstreck, stor terras, två sovrum & två badrum!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Nuvarande ägare kan flytta ut tidigast Q4 2021.

Nu kan vi äntligen presentera denna mycket trevliga etagelägenhet med nyproduktionskänsla, belägen på Ädelrosgatan 19 i populära Vasatorp. Ett perfekt och underhållsfritt boende för den som vill bo riktigt bekvämt och praktiskt med alla fördelar som en bostadsrättsförening erbjuder. Utöver den moderna och öppna planlösningen erbjuds två balkonger i olika väderstreck samt en magisk terrass om hela 35kvm!

Vi välkomnas in till entréplan som bjuder på modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Välutrustat kök med integrerade vitvaror från Siemens, goda förvaringsmöjligheter, härlig arbetsyta med påkostad bänkskiva som skapar en stilren och exklusiv känsla. Vardagsrummet är rymligt nog för att möbleras med en rejäl soffgrupp och ett matbord för 4-6 personer. Stora fönsterpartier och utgång till balkongerna i olika väderstreck inbringar härligt ljusinsläpp. Ett av bostaden två sovrum finner vi på samma våningsplan samt ett elegant helkaklat badrum med duschhörna, kommod, handdukstork och tvätt/tork-maskin.

Från hallen tar vi en trappa upp för att nå övervåningen. Här erbjuds ett generöst sovrum med ljuvlig ljusinsläpp och en större förvaringslösning som rymmer det mesta man kan tänka sig. Ett trevligt allrum, som skulle kunna nyttjas som kontorshörna. Ännu ett badrum i samma stuk och stil som bottenplan men med badkar. Slutligen når man kanske det absolut viktigaste, den imponerande terrass om hela 35kvm. Grilla, sola eller umgås ostört? Valet är ditt!

Här bor man i trevliga Vasatorp som ligger i den Östra delen av Helsingborg. Närhet till natur och härliga promenader är ständigt närvarande. Från ytterdörren har man gångavstånd till grönområden, Fredriksdals muséer och trädgård och Filborna. För familjen finns här flertalet förskolor, skolor 1-9, stormarknader, gym och täta busskommunikationer. För bilpendlaren har man några få minuter ut till E4/E6 samt väg 111.

Sammantaget en perfekt och helt inflyttningsklar bostadsrätt med spännande planlösning och flertalet attraktiva egenskaper för den medvetna köparen. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna