Vasatorp, Helsingborg

Lundsbäcksgatan 28A

Såld
  • 2 rum
  • 54,4 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa på markplan med egen uteplats & p-plats!

Markplanslägenhet. Två rum & kök om ca 55kvm. Familjärt bostadsområde. Uteplats i söderläge. P-plats ingår!

Nu har vi äntligen möjligheten att erbjuda en utav de populära markplanslägenheterna på Lundsbäcksgatan. Bostadsrätten är uppförd 2019 av Götenehus, i attraktiva Vasatorp.

Bostaden fördelar sina ca 55kvm på två rum och kök, med en öppen och social planlösning. Allrummet som innefattar kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar med uteplatsen i anslutning. Vidare har vi ett rejält sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme. På golvet vilar en genomgående vitlaserad parkett och väggarna är slätspacklade och målade harmoniska färger. Köket från Vedum är stilfullt, arbetsvänligt och bjuder på vitvaror från Electrolux. Slutligen når vi det helkaklade badrummet med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Nuvarande ägare har låtit utföra ett stort trädäck med staket som förlänger bostadens yta under de soliga dagarna. Här kan man grilla och umgås med nära och kära. Till bostaden finns en parkeringsplats samt ett förråd.

På Vasatorp bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd och med buss tar vi oss till centrum eller till Väla centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en bostad med bevarad nyproduktions känsla med hög standard, perfekt för köparen med höga krav.

Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna