Tågaborg, Helsingborg

Erik Dahlbergs gata 7B

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvårummare med balkong!

På ett riktigt toppenläge en trappa upp, helt utan insyn, erbjuds nu en välplanerad och trevlig tvårummare med balkong!

Den ytterst välplanerade planlösningen tar verkligen tillvara på vartenda kvadratmeter på ett genomtänkt och effektivt sätt. Köket som ligger perfekt placerat mellan vardagsrum och sovrum erbjuder trots sin yta gott om plats och förvaring. Lägenhetens sovrum rymmer utan problem en dubbelsäng och övrigt möblemang samt även goda förvaringsmöjligheter. Från sovrummet hittar vi även utgången till den lugna och trevliga balkongen som för maximal avkoppling går att möblera med ett caféset eller liknande. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och stora fönsterpartier vilket skapar en härlig känsla av ljus och öppenhet. Här finns plats för både en större soffgrupp och en mindre matgrupp samt övrigt möblemang för att skapa en härlig och ombonad känsla. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger och utrustat med bland annat dusch, wc samt kommod.

I Brf Kopparmölleparken bor man i en välskött och trevlig förening där man de senaste åren utfört flertalet renoveringar av fastigheten som idag håller en hög standard. Samtliga av föreningens lån löper med rörlig ränta (enligt årsredovisningen 2022) vilket minskar risken för tråkiga och oförutsedda avgiftshöjningar då eventuella lån ska omförhandlas.

Sammanfattningsvis finns möjligheten att på ett riktigt toppenläge förvärva en välplanerad tvårummare med många trevliga fördelar samt balkong!

Tågaborg ger dig ett fantastiskt läge med promenadavstånd till vackra Pålsjö skog, sandstränder och många trevliga promenadstråk. Inom bekvämt avstånd finns också ett brett utbud av service, inklusive livsmedelsbutiker, gym, apotek, bagerier och restauranger. Allt detta med gångavstånd till city!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna