Tågaborg, Helsingborg

Brommagatan 32

Såld
  • 1 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Tågaborgs hetaste etta!

Lyxig etta om 53kvm på omtyckta Tågaborg. Närhet till centrum och allt vad staden har att erbjuda. Välskött fastighet & stabil förening. Hiss finns!

Nu kan vi erbjuda en av Tågaborgs absolut läckraste etta med adress Brommagatan 32. Redan utanför porten upplevs fastigheten från 1931 något utöver det vanliga, hissen tar oss bekvämt upp till våning 5/5. Väl inne i bostaden disponeras 53kvm på ett sätt som får den medvetne köparen att verkligen känna sig hemma.

Hela lägenheten har genomgått en omfattande renovering dom senaste åren och är i toppskick. Snyggt IKEA-kök med praktisk köksö ligger öppet mot allrummet, härligt socialt rum med gott om plats för att möblera med större soffgrupp, soffbord och annat tänkbart möblemang. Modern industriglassvägg skärmar av sovalkoven som rymmer en större säng, riktigt läckert.

I anslutning till vardagsrummet finns ett extra utrymme på ca 5 kvm som inte ingår i den uppgivna boarean, men som kan användas av ägare till bostadsrätten för förvaring eller annat. Som pricken över i:et har man en härlig utsikt över takåsarna på Tågaborg mot Pålsjö skog och Ringstorp.

I BRF Jägaren bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi och en bra underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor, förråd, en uppskattad övernattningslägenhet samt en innergård som möjliggör trevliga grillkvällar. Från Tågaborg har du gångavstånd till stadens nöjes/kulturliv. Tågabacken tar oss snabbt ner till centrum, hamnen och ett flertal av Helsingborgs bästa restauranger. Här bor du på ett lugnt och avskilt läge men ändå mitt i stadens puls på några få minuter.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna