Skymning vardagsrum

Tågaborg, Helsingborg

Ehrensvärdsgatan 5

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Riktigt fin 2:a på bästa läge i Helsingborg - med sundsutsikt!

Välkommen till denna fantastiskt fina tvåa på bästa läge, ett stenkast från sundet, med sundsutsikt vid Fria Bad och strandpromenaden på Norr. Här bor du med närhet till affärer, restauranger, strand och grönområden, allt av stadens goda utbud. Lägenheten har en mycket smart planerad planlösning med balkong i bästa västerläge med sundsutsikt!

Du välkomnas av en rymlig entre som direkt till vänster tar dig till ett fint renoverat badrum ifrån 2017. Vidare in i bostaden välkomnas du av det nyrenoverade köket ifrån Ikea. Ett stort vardagsrum innehållande skön takhöjd samt gott om plats för soffgrupp leder dig till utgången mot den charmiga balkongen som du garanterat kommer spendera många timmar vid under de varma sommarmånaderna. Här ute får du utan problem plats med både ett par stolar och ett litet bord. Master bedroom är minst lika fint som övriga rum, här får du en platsbyggd och stor garderob med skjutdörrar ifrån Ballingslöv, samt ett härligt ljusinsläpp med sundets vy när det är som bäst! Dubbla förråd tillhör bostaden där du finner det stora på vinden, och det mindre i källaren där även tvättrum finns. Bostaden har också nylagt golv samt är nymålad.

Brf Landborgen 5-7 är en väldigt välskött förening innehållande totalt 24 lägenheter, som erbjuder både parkeringsplatser i samfälligheten samt garageplatser. Här kan du bara flytta in och njuta av livet nära havet!

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna