Kök

Tågaborg, Helsingborg

Erik Dahlbergs gata 43

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

4:a på Tågaborg - chans att sätta sin egen prägel på sitt nya boende!

Köpläge på Tågaborg, här får du mycket för pengarna! Efter en halv trappa upp tar ni hissen till våning två för att stiga in i denna ljusa och genomgående bostad som innehåller fyra rum i gott skick samt en stor balkong i västerläge.

Lägenheten är genomgående och bjuder på tre sovrum, fräscht badrum, fint kök ifrån 2016 samt ett stort vardagsrum där man når den trevliga balkongen med västerläge. Lägenheten bjuder genomgående på ett behagligt ljusinsläpp och planlösningen är verkligen optimal! Denna bostad är perfekt för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya boende!

I BRF FlemmingKronan bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Länk till föreningens hemsida: https://flemmingkronan.hsbbrfwebb.se/

Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg. Här bor du med endast några minuters promenad till såväl stranden som Pålsjö skog. Ett par kvarter ifrån finner du vackra Landborgspromenaden, perfekt för morgonpromenaden eller dagens alla promenader med hunden. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna