Tågaborg, Helsingborg

Aschebergsgatan 14A

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 850 000 kr
Månadsavgift: 5 354 kr/mån

Välplanerad tvåa mitt på Tågaborg. Gångavstånd till City, hamnen & stranden!

Välkommen till Aschebergsgatan 14A och denna charmiga tvåa belägen på trivsamma Tågaborg. Lägenheten är smakfullt inredd och har många fina detaljer som skapar en lyxig atmosfär.

Bara några trappsteg upp öppnar du dörren till denna 55 kvadratmeter stora lägenhet som är i toppskick. Det helkaklade badrummet är av modern karaktär. Här finns dusch, handdukshållare och tillräckligt med utrymme för förvaring till sina badrumstillbehör.
Vardagsrummet och sovrummet är rymliga och luftiga, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Stuckaturer pryder både tak och väggar, som ger ett intryck av sekelskifte till lägenheten. De stora fönsterna bidrar till ett väldigt bra ljusinsläpp och ger en vis charm till lägenheten.
Det renoverade köket med bra arbetsytor ger dig möjligheten att laga en god kvällsmat efter en lång arbetsdag.

Föreningen erbjuder tillgång till tvättstuga och även en vacker innergård som man kan njuta av under de fina sommardagarna.

Från ytterdörren har du gångavstånd till stadens nöjes/kultur-liv. Tågabacken tar oss snabbt ner till centrum, hamnen och ett flertal av Helsingborgs bästa restauranger. Här bor du på ett lugnt och avskilt läge men ändå mitt i stadens puls på några få minuter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Ta ett steg närmre till att kunna kalla denna fina lägenhet ditt nya hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tågaborg, Helsingborg

Aschebergsgatan 14A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.