Tågaborg/Stattena, Helsingborg

Stampgatan 7

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

84 kvadrat på Tågaborg!

84 kvadrat på Tågaborg!

Här möter vi en välplanerad trea på populära Tågaborg om 84 kvadrat, bostadens planlösning erbjuder olika alternativ för rumsdisposition så att bostaden ska passa dina personliga behov!
Hallen är det första som du möts av i bostaden, hallen bestående av goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. . Till vänster från hallen når du köket som erbjuder plats för en mindre matgrupp men även förvaring för alla köksredskap. Köket är utrustat med ett HTH kök och en full maskinpark bestående av ugn, spis, kyl & frys samt mikrovågsugn och diskmaskin allt från Siemens. Bostadens badrum är beläget till höger från hallen mellan köket och det första rummet. Det . Det första rummet som antingen kan användas som matsal eller sovrum får ett fint ljusinsläpp av de stora fönsterna. Vidare från det första rummet genom fina skjutdörrar når du vardagsrummet vilket ger möjligheten till stora sociala ytor beroende av inredning och personliga behov. Bostaden har ett genomgående parkettgolv mellan det första rummet och vardagsrummet vilket lyfter en mysig känsla. Vardagsrummet har även ett fint ljusinsläpp från balkongen i sydvästläge, där många timmar kan spenderas i solen under sommaren.

Föreningen BRF Gjuteriet är en ekonomisk stabil förening, som nyligen genomfört relining av avlopp. Föreningen äger fastigheterna Gjuteriet 11 & 12 med två stycken bostadshus som omfattar föreningens 16 st bostadsrätter. Innergården erbjuder grillplats och sociala ytor redo till att nyttjas under sommaren för föreningens medlemmar.

Närområdet erbjuder ett stort service utbud och goda kommunikationsmöjligheter, fem stycken busshållplatser inom 300m. Skola, restauranger, gym, idrottsplats, matbutik och parker allt inom bekvämligt gångavstånd. Samtidigt tar du dig till centrala Helsingborg med en enkel promenad nerför landborgen.

Mer om mäklarna