Södercity, Helsingborg

Furutorpsgatan 56A

Såld
  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad markplanstrea med uteplats!

Renoverad markplanstrea med uteplats!

Varmt välkommen till Furutorpsgatan 56A och denna rymliga trea på 83 kvm med uteplats!
Detta hem är ett utmärkt boende för den som söker ett modernt och välplanerat boende. Lägenheten har ständigt renoverats och håller en hög standard med stilfulla detaljer.

Köket är nyrenoverat och från Ikea, och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro och häll. Vardagsrummet är ljust och socialt med stora fönster som vetter ut mot Furutorpsgatan. Det finns även två rymliga sovrum med gott om förvaring, vilket gör lägenheten perfekt för en familj eller för dig som behöver ett extra rum för arbete eller hobby.

Badrummet är helkaklat och utrustat med en duschhörna och trevliga detaljer.

Denna bostad är belägen på markplan i populära Brf Ugnen. Läget är optimalt med närhet till campus, kollektivtrafik och centrum. Du har också Furutorpsparken inom gångavstånd. Söder-City, med ett brett utbud av shopping, restauranger och service, är också bara några minuters promenad bort.

- Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för bredband genom Tele2 vilket innebär att det kostar endast 120kr/Mån.
- Föreningen har även tecknat ett gruppavtal för elen, vilket innebär att hushållets betalar bara för sin förbrukning.

Denna bostad är perfekt för dig som vill flytta in i en välplanerad och genomgående renoverad lägenhet med två sovrum och gott om förvaring. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna