Söder, Helsingborg

Hantverkaregatan 30

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Trea i fint skick med härligt ljusinsläpp! Hiss, Balkong, Stabil & välskött förening. Välkommen hem!

Trea i fint skick med härligt ljusinsläpp! Hiss, Balkong, Stabil & välskött förening. Välkommen hem!

Varmt välkommen till Hantverkaregatan 30 och denna väldisponerade trea i fint skick! Här bor ni med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Bostaden är belägen på våning 2 och erbjuder både stor hiss och balkong!

Kvadratsmart lägenhet med ett rymligt vardagsrum som rymmer allt ifrån en större soffgrupp till annat tänkbart möblemang. Köket är vitt och tidlöst med moderna materialval samt fullgod maskinell utrustning. Det finns två luftiga sovrum som enkelt kan möbleras med både dubbelsäng och extra förvaring. Badrummet är helkaklat med installerad tvättmaskin (finns även gäst-wc). Övrigt finns det gott om förvaringsmöjligheter genom ett flertalet garderober i både hall och sovrum. Här finns all funktionalitet för en enklare och bekvämare vardag - detta är verkligen ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats.

På Hantverkaregatan bor du med gångavstånd till Söder-city, som erbjuder diverse matbutiker, närbutiker, biograf och shopping. Inom nära räckhåll når man centrum, Campus samt Knutpunkten som enkelt tar dig vidare med tåg till Köpenhamn eller Göteborg.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna