Söder, Helsingborg

Hantverkaregatan 32

Såld
  • 3 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med härligt ljusinsläpp! Balkong i västerläge, hiss, Stabil & välskött förening. Välkommen hem!

Trea med härligt ljusinsläpp! Balkong i västerläge, hiss, Stabil & välskött förening. Välkommen hem!

Välkommen till Hantverkaregatan 32 och denna omsorgsfullt renoverade trea! Här bor du med närhet till både natur och stadspuls, belägen på andra våningen med tillgång till hiss och en solig balkong i västerläge.

Den välplanerade lägenheten bjuder på ett rymligt vardagsrum, nyligen nymålat, som inbjuder till både stora soffgrupper och flexibel möblering. Det moderna och tidlösa köket har fått nytt liv med moderna materialval och komplett maskinell utrustning. Två luftiga sovrum ger möjlighet till både dubbelsäng och extra förvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och golvvärme, och resten av bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen genom garderober i både hall och sovrum.

Hantverkaregatan ger dig närhet till Söder-city med matbutiker, närbutiker, biograf och shopping. Dessutom når du snabbt centrum, Campus och Knutpunkten, som ger smidiga tågförbindelser till både Köpenhamn och Göteborg. Detta är verkligen ett hem att trivas och umgås i ? vi ser fram emot att visa dig detta charmiga boende!

Mer om mäklarna