Slottshöjden, Helsingborg

Hälsovägen 44

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift: 3 435 kr/mån

Ljus gavellägenhet med dubbla balkonger och låg avgift!

Ovanför Hälsobacken och city finner vi populära Slottshöjden och Hälsovägen 44. Ett klockrent läge med gångavstånd till goda kommunikationer, Helsingborgs centrum, gym och flertalet restauranger. Nu finns möjligheten att förvärva denna mycket trevliga tvåa med stor potential, låg avgift, hiss i fastigheten och inte mindre än två balkonger!

Perfekt belägen på gavelläge med stora fönster ger denna bostad en ljus och trivsam atmosfär. Hallen välkomnar dig med generösa avhängningsmöjligheter och gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Högsta bekvämlighet nås i det rymliga vardagsrummet som öppnar upp till en av två charmiga balkonger. Med dess generösa yta är vardagsrummet lätt att inreda enligt personlig stil, med gott om plats för en stor soffgrupp och tillhörande möbler.

Det praktiska köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor, samtidigt som det har plats för en mindre matplats för upp till fyra personer. En andra balkong nås från köket, belägen längs Dämmegatan. Sovrummet erbjuder generös plats och rymmer en dubbelsäng med lätthet. Badrummet erbjuder kaklade väggar, dusch samt wc.

Sammanfattningsvis erbjuds en trevlig och ljus lägenhet med enorm potential - missa inte chansen att skapa ditt egna drömboende med dubbla balkonger, låg avgift och placerad på ett riktigt toppenläge!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slottshöjden, Helsingborg

Hälsovägen 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.