Slottshöjden, Helsingborg

S:t Peders gata 13

REDO™
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 2 352 kr/mån

Attraktiv lägenhet med låg avgift på populära Olympia!

Välkommen till denna charmiga bostad på S:t Peders Gata 13, belägen en trappa upp i det populära området Olympia.

Här kan du njuta av ett boende som erbjuder det mesta inom räckhåll. Ta en promenad i den vackra Olympia-parken eller varför inte äta en go bakelse på något av de nära caféer. Du har även nära till kollektivtrafik.

När du kliver in i denna välplanerade lägenhet möts du av ett rymligt vardagsrum. Köket, levererat av Ikea, är utrustat med moderna bekvämligheter såsom kyl/frys, köksfläkt, spis, diskmaskin, ugn och en praktisk köksö. Den smarta placeringen av köket i rummet gör det enkelt att vara närvarande under matlagningen, perfekt för att välkomna nära och kära på middagar.
Vardagsrummet erbjuder en inbjudande soffhörna, perfekt för avkoppling och seriemys, särskilt under de kallare månaderna. Rummet har även spotlights i taket, vilket bidrar till extra bra ljus. En extra touch av frisk luft och ljus kommer från den franska balkongen, som du enkelt kan öppna upp. För de gröna tummarna finns möjligheten att plantera några växter på balkongens räcke och skapa en levande och inbjudande atmosfär.

Säljaren har gjort ett smart val genom att sätta upp en vägg i bostaden och omvandla den från en etta till en tvåa. Denna uppdelning skapar en naturlig avskiljning mellan sovrummet och vardagsrummet. Förutom en dubbelsäng, har du även plats för en ungefär två meters lång garderob samt en liten avskild del där man kan ha ett sminkbord eller använda som kontorsyta.

Badrummet är helkaklat i tidlösa färgval och genomgick en renovering 2015. Här finner du alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive en dusch, handfat, spegel med förvaring och toalett. Varje detalj i denna lägenhet är noggrant planerad för att skapa en bekväm och stilfull livsstil.

Som medlem i föreningen har du privilegiet att kunna använda en av de 14 gratis parkeringsplatserna - först till kvarn, så se till att du inte missar chansen. Om du önskar kan du även hyra en separat garageplats eller parkering. Utöver detta så finns det gott om kommunala gratisparkeringar i området. Brf Olympia har tilldelats betyget A++, vilket bevisar föreningens engagemang för kvalitet och god förvaltning. Föreningens låga månadsavgift är en fördel som ger dig friheten att inte behöva oroa dig för överraskande utgifter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Slottshöjden, Helsingborg

S:t Peders gata 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.