Slottshöjden, Helsingborg

Dämmegatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa med låg avgift, hiss & balkong!

Charmig tvåa med låg avgift, hiss & balkong!

Ovanför Hälsobacken och city finner vi populära Slottshöjden och Dämmegatan 6. Ett klockrent läge med gångavstånd till goda kommunikationer, Helsingborgs centrum, gym och flertalet restauranger. Nu finns möjligheten att förvärva denna mycket hemtrevliga tvåa med låg avgift, hiss i fastigheten och balkong!

Hissresan tar oss bekvämt till våning 3, där vi når denna 55 kvadratmeter stora lägenhet med två rum och kök. Lägenheten är i generellt gott skick men kan över tid behöva viss modernisering.

Innanför dörrarna välkomnas vi av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober. Vardagsrummet är flexibelt för möblering, där du kan placera både en bekväm soffgrupp och en matplats för 4-6 personer. Till höger om vardagsrummet hittar vi det praktiska och tidlösa köket med gott om förvaring och arbetsyta.

Sovrummet rymmer en dubbelsäng och är utrustat med en ny IKEA-garderobslösning med skjutdörrar. Badrummet är i original med plastgolv och kakel på väggarna. Från vardagsrummet når du balkongen, vilket ger dig förmiddagssol. Sammanfattningsvis är detta en mysig tvåa som möjliggör en smidig inflyttning utan bekymmer.

Denna bostad är belägen i en välskött fastighet och förening. Medlemmarna i föreningen har tillgång till egna förråd, cykelförråd, tvättstuga samt en trevlig innergård. I månadsavgiften på 2769 kr ingår kostnader för värme, vatten, grundläggande Tele2-abonnemang, bostadsrättstillägg till hemförsäkringen samt förråd.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna