Slottshöjden, Helsingborg

Rektorsgatan 16

REDO™
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 395 kr/mån

ljus & genomgående 2:a om 56kvm!

ljus & genomgående 2:a om 56kvm!

Nu finns möjligheten att äga denna strålande ljusa och genomgående tvåa på 56 kvm!
När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober.
Hela i lägenheten har de senaste åren genomgått ständiga underhåll och renoveringar, väggar och tak har fått nya fräscha färger, och på golvet ligger ett slitstarkt golv.

Köket är en dröm för alla matälskare. Det är både snyggt och funktionellt med gott om förvaring bakom de eleganta gråa skåpsluckorna. Här finns också all den moderna utrustning du behöver, inklusive spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Till höger från hallen finner du det trevliga vardagsrummet som erbjuder plats för en mysig soffgrupp och ett matbord för upp till 4-6 personer. Sovrummet ligger intill köket med utsikt mot den tysta innergården. Längs ena väggen finns generösa garderober som enkelt rymmer alla dina kläder och tillbehör. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang.

Badrummet är ljust och fräscht med helkaklade väggar och svarta klinkerplattor på golvet. Här hittar du överskåp med spegel, en praktisk kommod, en rymlig duschhörna, WC och en smakfull handdukstork.

Läget på Slottshöjden är oslagbart med bara 10 minuters promenad till centrala Helsingborg. I närområdet finns flera skolor, idrottsanläggningar och parker. Allt du behöver finns bara ett stenkast bort, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger, busshållplatser och kemtvätt. Välkommen till visning med SkandiaMäklarna! För mer information om föreningen, besök deras hemsida: https://rektorsgatan12-16.bostadsratterna.se/

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slottshöjden, Helsingborg

Rektorsgatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.