Slottshöjden, Helsingborg

Övre Långvinkelsgatan 155

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 850 000 kr
Månadsavgift: 4 590 kr/mån

Renoverad gaveltvåa i stabil förening med både hiss & balkong!

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina och ljusa bostadsrätt i populära Slottshöjden. Lägenheten ligger belägen på våning två av sex och fördelar sina 58 kvadratmeter på två rum och kök.

Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp, fiskbensparkett i vardagsrum, härliga fönsterpartier tack vare gavelläget och gott om förvaringsmöblemang. Vidare finner vi ett tidlöst IKEA-kök från 2020 med vita köksluckor. Stort vardagsrum med utgång till balkong i västerläge samt ett master-bedroom med rejäla garderober. Slutligen har vi ett helkaklat badrum med tvätt/tork-maskin och duschdörrar. Disponeringen är grym och inbjudande för såväl den ensamma köparen som för paret som vill bo riktigt bekvämt.

Här bor man i välskött förening med stabila förutsättningar. Föreningen erbjuder p-plats och garage (separat kö) och varsitt källarförråd/vindsförråd till varje bostadsrätt.

Bostaden ligger med gångavstånd till Helsingborgs härliga utbud av aktivitet, grönområden och kommunikationer. Inom 20 minuters promenad når man strandpromenaden, Helsingborg C, butiker, restauranger, Stadsteatern, Dunkers kulturhus och konserthuset för att nämna några. Pendlaren promenerar bara ett par minuter från bostaden för att nå Olympia, Lasarettet eller närmaste busshållplats.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan

Slottshöjden, Helsingborg

Övre Långvinkelsgatan 155

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.