Vardagsrum

Slottshöjden/centrum, Helsingborg

Nedre långvinkelsgatan 31

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

2 minuters promenad till centrum!

Redan från första ögonblicket faller ögonen för denna supercharmiga bostad med smakfulla detaljer. Takhöjd på cirka 270 cm, fiskbensparkett i vardagsrummet och gott om ljusinsläpp präglas denna bostad av. Här bor du i ett centralt men väldigt lugnt område. Hiss finns.

Vi kliver in i en rymlig hall med en stor klädkammare till höger med snyggt och praktiskt klinkergolv. Till vänster finner vi ett sovrum med plats för säng, skrivbord & garderob.
Vardagsrummet är i bra storlek och tar emot större soffgrupp, tv-bänk samt annat möblemang. Från vardagsrummet når vi den härliga balkongen med utsikt över city.
Ljust kök med inbyggd belysning i överskåp. Bänkskiva i betong & påkostade vitvaror i form av induktionshäll och kyl/frys från Smeg, ugn (Bosch), mikro (Samsung), diskmaskin (Ikea).
Helkaklat badrum i vitt & grått. Golvvärme finns. Inredningen består av tvättmaskin från Siemens, vägghäng wc, duschvägg. Spotlight till belysning. Master bedroom tar emot en dubbelsäng, nattduksbord & garderober.

Brf Lorden i Gränden Betraktas som en otroligt stabil bostadsrättsförening med bra ekonomi. Detta bland annat genom att förvalta fem hyreslokaler som bidrar till goda intäkter.

Mer om mäklarna