Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 36C

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med öppen & social planlösning!

Trerummare med öppen & social planlösning!

Stig in i denna fantastiska trerummare som nyligen renoverats på Sockengatan 36C!

Du kommer att mötas av en underbar kombination av ljusa och jordnära toner som ger en känsla av lugn och harmoni. Med en öppen och luftig planlösning är detta hem perfekt för socialt umgänge med vänner och familj!
När du går vidare in i lägenheten kommer du att upptäcka en fantastisk inglasad balkong i österläge som skapar ett extra rum för dig att njuta av under de varmare månaderna. Fönsterna i hela bostaden tillför ett stort naturligt ljusinsläpp som tillsammans med det genomgående parkettgolvet skapar en varm och välkomnande atmosfär som får dig att känna dig hemma. Sovrummen är belägna på den andra sidan av bostaden med utsikt över den fridfulla bakgården och ger minimal insyn från grannar. Här kan du enkelt koppla av i lugn och ro.
Renoveringen av denna bostad avslutades under mitten av 2022 , där man har genomgått en omsorgsfull process med val av material och färger som skapar en känsla av tidlöshet. Du som nyinflyttad kommer att ha en enkel uppgift framför dig när du ska inreda efter din personliga stil och smak.

När det gäller bostadens läge så finns allt du kan tänka sig att behöva inom bekvämt gångavstånd. Butiker, skolor, bibliotek, gym och vårdcentral är bara några av de många bekvämligheter som finns i närområdet. Goda kommunikationsmöjligheter erbjuds också med flera busshållplatser i närheten som tar dig runt hela Helsingborg. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter med 195 garageplatser och 178 vanliga parkeringsplatser till en rimlig avgift varje månad. För barnfamiljer är området perfekt med dess närhet till skolor, förskolor och barnavårdscentral. Det här är verkligen en bostad som du inte vill missa och en bostad som du kommer till att känna dig hemma i.

Föreningen är stabil och välskött. Föreningen har beslutat om att påbörja ett eventuellt stambyte. Detta innebär att nästa köpare har ett nytt badrum att se fram emot. Mer information om detta kommer finnas på visningen.

Mer om mäklarna