Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 24A

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 5 622 kr/mån

Renoverat badrum & kök, stor inglasad balkong, en trappa upp!

På andra våningen av denna charmiga fastighet finner du en imponerande välplanerad trea som kommer att imponera på dig. Det första som fångar blicken när du kliver in är den gigantiska balkongen som badar i solsken. Det är det perfekta stället att njuta av din morgonkaffe eller bjud in vänner och familj för en trevlig utomhusmiddag.
Köket och badrummet har genomgått omfattande renoveringar, vilket ger bostaden en modern och fräsch känsla. Köket är rymligt och har alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive ett komplett maskinpaket för att göra matlagningen till en fröjd. Färgschemat i köket går i stilren svart, grått och vitt, vilket ger det en elegant och tidlös atmosfär. Badrummet är också helkaklat och är utrustat med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Här finns allt du behöver för att koppla av och ladda upp efter en lång dag. Dusch, handfat och toalett.

Denna trea erbjuder två rymliga sovrum, varav ett är master bedroom, vilket ger dig gott om plats och komfort. Du kan inreda vardagsrummet precis som du önskar, så det passar din personliga smak och stil. Här finns utrymme för både en mysig TV-hörna och ett matbord om du vill. Balkongen är en riktig pärla och fungerar som ett extra vardagsrum under de soliga dagarna. Här kan du skapa en oas för avkoppling och underhållning, med gott om plats för utemöbler och gröna växter. Det är den perfekta platsen att njuta av eller ta en bok med dig och koppla av medan du njuter av utsikten.
Det bästa av allt är att denna trea är en del av en mycket stabil bostadsrättsförening, vilket ger dig trygghet och en välskött fastighet. Missa inte chansen att kalla denna underbara lägenhet ditt hem. Det är den perfekta platsen för dig att skapa nya minnen och njuta av bekvämt och modernt boende.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 24A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.