Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 16A

REDO™
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 950 000 kr
Månadsavgift: 3 595 kr/mån

Kvadratsmart tvåa med stor inglasad balkong i stabil förening!

Välkommen till denna totalrenoverade 2:a på Sockengatan i Helsingborg, som erbjuder en modern och välplanerad bostad. När man kliver in i detta hem, möts du av ett vardagsrum som snyggt integreras med köket i en öppen planlösning. Bostaden har ett ljusare genomgående golv och erbjuder bra sociala ytor där man kan bjuda hem nära och kära på trevliga middagar eller spelkvällar.
Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Lägenheten har ett separat rum som för tillfället används som kontor, vilket ger möjligheten till arbete eller studier hemifrån. Vill man inte ha det som kontor går det enkelt att ändra om till sina egna behov. Det andra rummet utgör sovrummet och rymmer en 140-säng.

Balkongen, som är inglasad och rymlig, tar man sig ut via vardagsrummet och erbjuder en förlängning av boendeytan och möjliggör utomhusliv året runt. Här kan du njuta av en god kopp kaffe när du blickar ut över de större grönområden som balkongen är riktad mot.

Badrummet är smakfullt renoverad med helkaklade väggar i stilrena färgval, vilket ger en känsla av lyx. Här erbjuds dusch, wc, handfat och förvaringsmöjligheter.

Läget på Sockengatan 16B är perfekt för dig som uppskattar närhet till natur och grönområden samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter och kommunikationer. Närområdet erbjuder livsmedelsbutik, skola i alla åldrar, vårdcentral och variation av olika aktiviteter. Gym och simhall, fotbollsplaner med mera. Dessutom är föreningen välskött och stabil.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 16A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.