Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 16 B

  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 095 000 kr
Månadsavgift: 3 595 kr/mån

Kvadratsmart tvåa med stor inglasad balkong i stabil förening!

Denna kvadratsmarta 2:a på Sockengatan 16B är en pärla i väldigt gott skick, perfekt för den som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Redan när du kliver in genom ytterdörren på andra våningen möts du av en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och ljus.

Det stilrena köket är fullt utrustat med moderna apparater, vilket gör vardagens matlagning både enkel och effektiv. I anslutning till köket öppnar sig det stora vardagsrummet, som rymmer både matgrupp och soffgrupp. Detta skapar en trivsam och social atmosfär i bostaden. Bostaden fortsätter att imponera med ett rymligt sovrum och en praktisk klädkammare, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Den inglasade balkongen är en extra bonus, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner eller familj.

Sammanfattningsvis är detta en bekväm bostad, klockren för dig som letar efter ett bekymmersfritt boende.

Läget på Sockengatan 16B är perfekt för dig som uppskattar närhet till natur och grönområden samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter och kommunikationer. Närområdet erbjuder livsmedelsbutik, skola i alla åldrar, vårdcentral och variation av olika aktiviteter. Gym och simhall, fotbollsplaner med mera. Dessutom är föreningen välskött och stabil.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning

Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 16 B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.