Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 26B

Såld
  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en bodröm på markplan!

Varmt välkommen till Sockengatan 26B och denna markplanstvå!

Denna tvårummare välkomnar dig med en rymlig hall som smidigt leder dig vidare till bostadens olika rum. I det stilrena köket finner du gott om förvaring och ett slitstarkt laminatgolv. Här finns också moderna bekvämligheter, såsom kyl/frys, diskmaskin, micro, ugn, fläkt och häll. Vardagsrummet är generöst tilltaget och bjuder in till trevliga stunder, här finns plats för både en stor soffgrupp och annat tänkbart möblemang. Sovrummet är flexibelt och gör det enkelt att inreda med dubbelsäng, förvaring och arbetsbänk om så önskas.

Bostaden är nyrenoverad under 2023, där ett nytt kök är installerat, alla ytskikt har fräschats upp.

Uteplatsen är lättåtkomlig från både vardagsrummet och sovrummet, vilket skapar en underbar mötesplats under soliga dagar. Den vätter mot väst och är perfekt för avkoppling, trädgårdsarbete eller grillkvällar med vänner och familj.

- P-plats: 100kr/Mån
- Garage: 275kr/Mån
- Förråd ingår avgiften

Sockengatan 26B har ett strategiskt läge med närhet till tvättstuga, förråd, soprum, parkering och garage. Dessutom är den del av en välskött och stabil bostadsrättsförening. I området finns närbutiker, förskolor, grundskolor, kollektivtrafik och en mängd olika aktiviteter. Filborna arena ligger bara en stenkast bort och stadens centrum kan nås på tio minuter med cykel. För pendlaren är det enkelt att nå både österleden och motorvägen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Mer om mäklarna