Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 8A

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Lockande bostad med stor potential!

Välkommen till Sockengatan 8A och denna välplanerade 2:a om 44 kvm!

Stig in till denna välplanerade och charmiga 2:a om 44 kvm som erbjuder en bekväm och funktionell livsstil. Direkt när du kliver in möts du av en stilfull hall med klinkergolv som ger ett praktiskt och snyggt första intryck. Här finner du även en rymlig klädkammare som gör det enkelt att organisera dina kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är verkligen en höjdpunkt med en fullständig renovering år 2021 i samband med stambytet. Det är smakfullt utformat med tidlöst materialval i form av kakel och klinker, vilket ger både elegans och hållbarhet. Köket är beläget till höger från hallen och erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Här har du möjlighet att skapa ditt drömkök och anpassa det efter dina egna önskemål. Allrummet är ett ljust och öppet utrymme där du enkelt kan inreda med en matgrupp och en bekväm soffa. Den inglasade balkongen sträcker sig över bostadens bredd och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och naturligt ljus året runt. Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger en härlig atmosfär till hela bostaden. I sovrummet finns gott om plats för en säng och ytterligare förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att skapa din egen privata oas. Här kan du koppla av och återhämta dig i en fridfull miljö.

Läget på Sockengatan 8A är perfekt för dig som uppskattar närhet till natur och grönområden samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter och kommunikationer. Närområdet erbjuder livsmedelsbutik, skola i alla åldrar, vårdcentral och variation av olika aktiviteter. Gym och simhall, fotbollsplaner med mera. Dessutom är föreningen välskött och stabil.

Det här är en bostad med stor potential som erbjuder både komfort och livskvalitet. Missade inte chansen att uppleva allt detta själv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och se hur du kan göra denna bostad till ditt nya hem!
Välkommen hem.

Mer om mäklarna