Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 22A

REDO™
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 6 219 kr/mån

Välkomna till Sockengatan 22A, en fantastisk möjlighet att förvärva denna eftertraktade 4:a. Bostaden har genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och öppen planlösning som skapar generösa sociala ytor.

När du kliver in genom dörren på översta våningen längst ut på gaveln ger bostaden en känsla av avskildhet och lugn. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum ger en luftig och ljus atmosfär, perfekt för umgänge och sociala tillställningar.

Bostadens 89 kvadratmeter är smart fördelade på tre rymliga sovrum, ett badrum samt det sammanslagna köket och vardagsrummet. Detta ger en perfekt balans mellan privatliv och gemenskap. Huvudsovrummet är speciellt lockande med sin direkt anslutning till den inglasade balkongen, där du kan njuta av frisk luft när du vaknar på morgonen eller kopplar av på kvällen. Här finns även en stor garderob som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter.
De två andra sovrummen är också rymliga och välkomnande, och de erbjuder tillräckligt med plats för att möta alla dina behov. Det kan vara perfekt för att skapa ett arbetsrum, en lekyta för barnen eller för att ha extra utrymme för gäster.

Som en extra bonus har bostaden en inglasad balkong, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året runt, oavsett väder. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder.

Sockengatan 22A är verkligen en drömboende med en perfekt kombination av modern design, smart planlösning och charm. Här kan du skapa nya minnen och trivas under många år framöver. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad som väntar på sin nästa ägare.

Närområdet har allt ni kan tänkas behöva från matbutik och gym till skola och vårdcentral. Med goda kommunikationsval kan bilen stå på en av de 224 parkeringsplatser som föreningen hyr ut.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 22A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.