Ringstorp, Helsingborg

Ringstorpsvägen 32

Såld
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt trea högst upp i huset. Våning 10 av 10 med fyra balkonger & magnifik utsikt över sundet!

Med fantastisk utsikt över sundet, högst upp i huset på våning 10/10 finns denna mycket sällsynta bostad belägen. Med fyra rymliga balkonger i tre olika väderstreck, varav en inglasad har du ett unikt boende i näst intill nyproduktionsskick att flytta rakt in i.

Fräscha ytskikt och ett vackert ljusinsläpp från tre olika väderstreck genomsyrar lägenheten. Lägenheten fördelar sina 93 kvadratmeter på tre rum och kök, men har tidigare haft en skiljevägg i vardagsrum med ett tredje sovrum. Bostaden erbjuder idag två rymliga sovrum, ett öppet allrum som innefattar kök, matplats och vardagsrum. Utgång till de fantastiska balkongerna ges från master-bedroom, vardagsrum samt kök. Hallen erbjuder förvaring i form av garderob för avhängning, och en utmärkt klädkammare belägen i anslutning. Badrummet är helkaklat och stilsäkert försedd med bekvämligheter såsom tvätt- & torktumlare, tillhörande arbetsbänk, förvaring, handukstork och duschhörna. Köket med de snygga materialvalet erbjuder full maskinell utrustning. Köket präglas av vita luckor som går ihop med den charmiga arbetsbänken. Arbetsytan kompletteras med en mycket arbetsvänlig köksö, som gör köket både mer socialt och praktiskt.

Ringstorp, ett centralt beläget bostadsområde med närhet till såväl Helsingborgs stadskärna som till allt annat vardagen kan behöva. En kort promenad bort finner du bl.a. närbutiker, glasskiosker, strandpromenader och fantastiska Pålsjö skog. Brf Castor 1 är en ordningsam förening med 41 lägenheter bestående av 1 hus med 10 våningsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till ett underjordiskt garage, källarförråd och en trevlig innergård med fruktträd och grillmöjlighet!

Denna bostad är idag omvandlad till en trea, men marknadsförs som fyra med anledning av att den är registrerad som fyra i föreningens register. Möjlighet att återställa lägenheten till ursprungsplanlösningen om behov för ett till rum finns.

Varmt välkomna på visning med oss på Skandia Mäklarna!

Mer om mäklarna