Ringstorp, HELSINGBORG

Kurirgatan 31

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Letar ni efter ett kvalitativt boende? Då har ni kommit rätt, här presenteras en bostad som disponerar 51 kvadratmeter på ett elegant och smart vis. Ni parkerar bekvämt bilen i garaget och tar hissen upp till bostaden. Kliv innanför ytterdörren och häng av er ytterkläderna bekvämt i hallen. Kliv sedan in i allrummet som sammankopplar köket, vardagsrummet och balkongen om 14 kvadratmeter. Balkongen i sydvästläge är delvis inglasad vilket är till en stor fördel för att njuta av hela solnedgången året om. Vidare i bostaden finner vi finner vi det rymliga badrummet med tvätt- och torkmaskin. Sovrummet längst in i bostaden rymmer enkelt en dubbelsäng och garderober.

Den största fördelen med bostaden är planlösningen, där det finns gott om sociala ytor och som bjuder in till många fina stunder med vänner & familj.

Föreningen bildades 2010 och bostäderna är uppförda 2012, vilket gör bostaden till ett bekvämt och bekymmersfritt hem. Föreningen är välskött och medlemmarna har även tillgång till en övernattningslägenhet.

Närområdet bjuder på naturområden såsom Fredriksdal men även Pålsjö skog inom en enkel promenad. Livsmedelsaffärer, gym och skola allt inom bekvämt avstånd. Är du en pendlare så finns möjligheter att välja emellan, du når E4/E6 enkelt med bilen och busshållplatsen till fots.

Låter detta intressant? Tveka inte på att boka in dig för en visning med SkandiaMäklarna,
Välkommen hem.

Mer om mäklarna