Ringstorp, Helsingborg

Kurirgatan 33

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med öppen planlösning, stor balkong & underjordisk garage!

I eftertraktade Ringstorp finns nu möjligheten att förvärva en av dom mycket populära tvåorna med stor balkong i sydväst-läge! Här finner vi en välplanerad bostad med flertalet bekvämligheter så som underjordisk garageplats, övernattningslägenhet för uthyrning och en välkomnande innergård!

Invändigt fördelar sig bostaden på 51 kvadratmeter och två rum och kök. Direkt vid entrén finner vi gott avhängningsmöjlighet. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en öppen disponering, vilket skapar goda sociala ytor. Köket erbjuder vita släta köksluckor från Vedum, välutrustad maskinpark från Siemens och gott om arbetsyta. I allrummet finner man plats för en rejäl soffgrupp samt ett matbord 4 personer. Sovrummet ligger längst in i bostaden och är tillräckligt stort för att kunna möbleras med dubbelsäng, garderober och kontorsplats. Slutligen har man ett helkaklat badrum, här finner man grå klinker på golv och vita kakelplattor på väggar, kombinerad tvätt/tork-maskin från Bosch, duschhörna, kommod och WC. På golvet vilar en genomgående 3-stavs parkett och samtliga väggar är vitmålade.

Från vardagsrummet når vi den riktigt trevliga balkongen i sydväst-läge. I fastigheten finns ett underjordisk garage som man kan hyra för 600 kr i månaden (separat kö), gemensamt cykelförråd samt en övernattningslägenhet man kan hyra vid behov för 250kr/natt. Till varje lägenhet ingår ett källarförråd. Sammantaget en bekväm bostad som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan görs på annonssidan!

Mer om mäklarna