Ringstorp, HELSINGBORG

Kurirgatan 33

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med två stora balkonger i populära Ringstorp!

Välkommen till denna charmiga trerummare, belägen i populära Ringstorp. Fastighetens bostad är byggt år 2012, men avger fortfarande en känsla av nyrenoverad elegans.

När du kliver in möts du av en rymlig hall, perfekt för att välkomna gäster och samtidigt erbjuda gott om plats för att hänga av ytterkläder och skor. Från hallen tar man sig till det stora vardagsrummet, som smidigt integrerar köket (som är i från Vedum) i en öppen planlösning. Köket erbjuder kyl/frys, diskmaskin, ugn och spis ifrån Bosch. Det generösa rummet rymmer också en vacker köksö i mitten, vilket gör det till den perfekta platsen för att bjuda in nära och kära till middag och social samvaro. Från vardagsrummet tar du dig ut till den första balkongen, som erbjuder gott om utrymme för den större familjen att njuta av varma sommardagar.

Vidare finns ett barnrum, som också kan användas som kontor eller gästrum, och ett smakfullt designat badrum från Vedum. Badrummet är präglat av modern design och hög standard med tidlösa kakelval. Här finner du bekvämligheter som dusch, wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Huvudsovrummet är rymligt och erbjuder även en egen balkong, där du kan stiga ut och njuta av en lugn stund med en kopp morgonkaffe efter en god natts sömn.

Boendet är placerat med närhet till natur, grönområden, skolor och ett flertal mataffärer. Fredriksdals trädgård och Pålsjö skog är bara några minuters promenad bort, vilket ger dig möjlighet att uppleva naturen och kulturen i området. För pendlaren finns kollektivtrafik inom bekvämt räckhåll, och med bil når du snabbt E4/E6, vilket gör detta hem till en klockren boplats för den som söker bekvämt och bekymmersfritt boende!

- Garageplats till bilen följer med och kostar 600 kr/mån.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse för mer information!

Mer om mäklarna