Ringstorp, Helsingborg

Hammarbergsgatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med två balkonger!

Välkommen till denna moderna och välplanerade trerummare, belägen i det eftertraktade området Ringstorp. Fastigheten färdigställdes under 2018 och har fortfarande den underbara känslan av nyproduktion!

När du kliver in genom dörren möts du genast av en rymlig och inbjudande hall. Här har du möjlighet att hänga av dig ytterkläder och skor innan du stiger in lägenheten. Vardagsrummet är integrerat med köket i en öppen planlösning och pryds av stora fönsterpartier som släpper in generöst med naturligt ljus. En perfekt plats för att bjuda hem nära och kära på middag eller spelkvällar. Köket, från Marbodal, är välutrustat med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt. Från vardagsrummet/köket når du en av de rymliga balkongerna som är riktad mot väst, en utmärkt plats att njuta av soliga sommardagar.

Vidare finner du ett sovrum/kontor, ett stilrent badrum och en gäst-wc. Badrummet är av modern design och hög standard med tidlösa kakelval. Utrustningen inkluderar dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin/torktumlare. Du har även tillgång till master bedroom med utgång till en egen balkong. Denna bostad har alltså förmånen att ha två balkonger som man kan använda. Sätt dig och ät en god frukost till morgonsolen på den inglasade balkongen, för att sedan gå över senare på kvällen till den andra balkongen från sovrummet där du kan njuta av kvällssolen med vacker utsikt över sundet.

Det här boendet ger dig en bekväm vardag med närhet till natur, grönområden, skolor, gym och ett flertal mataffärer. Fredriksdals friluftsmuseum och Pålsjö skog ligger bara några minuters promenad bort, vilket ger dig möjlighet att uppleva naturen och kulturen i närområdet. För pendlaren finns kollektivtrafik inom bekvämt räckhåll, och med bil når du snabbt E4/E6.

Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka tid för visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Mer om mäklarna