Ringstorp, Helsingborg

Hammarbergsgatan 2

REDO™
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 427 kr/mån

Välkommen till denna moderna 2:a på populära Hammarbergsgatan 2!

Denna lägenhet erbjuder en fantastisk vy över Helsingborg genom sina stora fönsterpartier, vilket gör att du kan njuta av den vackra staden varje dag. Men det är inte bara från fönstren du kan beundra utsikten - du har även tillgång till en stor balkong belägen på femte våningen i huset. Från balkongen kan du ta in den imponerande utsikten över Danmark och sundet, samtidigt som du kan se stadens vackra takåsar. Det är verkligen en plats där du kan koppla av och njuta av det omgivande landskapet.

Denna lägenhet har en öppen och social planlösning som sammanbinder köket med vardagsrummet. Detta ger en perfekt atmosfär för att skapa minnen med familj och vänner. Du kan laga mat och samtidigt vara en del av samtalet och aktiviteterna i vardagsrummet. Det är verkligen en plats där du kan umgås och njuta av sällskapet.

Badrummet, beläget till vänster i anslutning till hallen, erbjuder allt du kan tänkas behöva. Det finns gott om förvaringsutrymme för dina personliga tillhörigheter, och du har även tillgång till tvätt- och torkmaskin för bekvämlighetens skull. Det helkaklade badrummet ger en tidlös känsla och är både stilrent och funktionellt.

Sovrummet är rymligt och har gott om plats för en säng och förvaring. Här kan du skapa en personlig och avkopplande miljö där du kan varva ner efter en lång dag.

Sammanfattningsvis erbjuder denna moderna 2:a på Hammarbergsgatan 2 en fantastisk utsikt över Helsingborg, en öppen och social planlösning samt bekvämligheter som badrummet med tvätt- och torkmöjligheter. Det är verkligen en lägenhet där du kan trivas och skapa fina minnen. Tveka inte att kontakta oss för att få mer information och boka en visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ringstorp, Helsingborg

Hammarbergsgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.