Kök

Ragnvalla/Adolfsberg, Helsingborg

Ragnvallagatan 30B

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt totalrenoverad trea på markplan med uterum & uteplats i västläge!

Missa inte denna fantastiska möjlighet på Ragnvallagatan 30B. Bostaden har nyligen gått genom en totalrenovering i minsta detalj.
Bostaden erbjuder hela 80 kvm med fantastiska sociala ytor. Till vardagslyx erbjuds inglasat uterum och uteplats i västläge.

Vi kliver in i den rymliga hallen som står i centrum, spotlights till belysning. Till vänster finner vi ett snyggt helkaklat badrum i grått (60x60 plattor) Här är det förberett för tvättmaskin och torktumlare. Spotlights till belysning.
Köket går i vacker färgkombination ljusgrått/mörkgrått samt handtag i guld. Här finns det gott om förvaring. Den maskinella delen består av hel kyl/frys, diskmaskin, ugn, inbyggd micro, induktionshäll & fläkt. Plats för matbord 4-5 pers.
Bostadens höjdpunkt, de sociala ytorna är något utöver det vanliga. Rymligt och stort vardagsrum som är lättmöblerat. I anslutning till vardagsrummet finner vi det härliga uterummet. Dessutom finns det uteplats i västläge med möjlighet för grill eller varför inte njuta av solen.

Här finns all funktionalitet för en enklare och bekvämare vardag. Detta är en perfekt bostad för den ensamstående eller paret som vill bo tryggt och bekvämt i en välskött och stabil bostadsrättsförening. Bostaden har nära intill härliga grönområden, livsmedelsaffärer och goda kommunikationer till centrum. Bara att flytta in!

Mer om mäklarna