Råå, Helsingborg

Rååvägen 90A

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

En av Råås finaste 2:or!

Välkommen till denna unika tvårumslägenhet 350 meter från Öresund belägen i det pittoreska området Råå. Med en perfekt balans mellan moderna bekvämligheter och klassisk atmosfär erbjuder denna bostad en fantastisk boendemiljö för den som söker lugn och bekvämlighet.

Den välplanerade tvårumslägenheten sträcker sig över en yta på 54 kvadratmeter och öppnar upp till en ljus och inbjudande hall. Genomgående högkvalitativa materialval och smakfulla detaljer skapar en harmonisk atmosfär i varje rum.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av fördelarna med planlösningen, vackert ljusinsläpp och stora sociala ytor. Köket som är i öppen anslutning till vardagsrummet med ljusinsläpp från väst skapar en känsla om hemtrevnad. Här kan många minnen med nära & kära skapas. Köket är modernt utrustat och en visuell fröjd som gör vardaglig matlagning både rolig & okomplicerad. Vilket i anslutning till vardagsrummet gör det till en perfekt miljö för sociala sammanhang. Vardagsrummet erbjuder plats för matgrupp och en skön soffgrupp där ni bekvämt kan koppla av efter en lång dag.

Vidare når vi sovrummet där lägenhetens orginalddörrar är bevarade och lyfter den mysiga känslan, det stora sovrummet erbjuder plats för både förvaring, dubbelsäng och arbetsbänk utan att det känns övermöblerat. I anslutning till sovrummet finner vi en rymlig inglasad balkong som vätter i väst där sköna sommarkvällar väntar på att avnjutas. Badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin.

Detta kan vara en av de finaste tvårummarna på Råå, nuvarande säljare har öppnat upp planlösning som verkligen lyfter känslan av rymd. Genom att ta ner köksväggen skapas det en öppen miljö, sovrummet är det gamla vardagsrummet och det gamla sovrummet blir ett öppet vardagsrum i anslutning till köket.

Beläget i det idylliska och folkkära samhället Råå, omgiven av vacker natur och historisk charm, erbjuder denna bostad en unik boendemiljö. Med närhet till havet, grönområden och lokala bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer, finns alla förutsättningar för en trivsam tillvaro. Sammanfattningsvis är denna tvårumslägenhet på Råå den perfekta bostaden för den som söker en harmonisk kombination av stil, komfort och bekvämlighet.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller boka visning!

Mer om mäklarna