Planteringen, Helsingborg

Planteringsvägen 102B, 25231 Helsingborg

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift: 5 430 kr/mån

Kvadratsmart tvårummare i toppskick!

Sammanfattningsvis är detta en bostad för dig som värdesätter smidighet och enkelhet i vardagen. Bostaden erbjuder bra med förvaring, öppna ytor och hög standard. I närområdet finner ni allt som kan tänkas behövas. Tveka inte på att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

Kliv in genom ytterdörren och häng bekvämt av dig ytterkläderna. Det första du möts av är en ljus och rymlig hall med bra förvaring, till höger från hallen når vi sovrummet som med sin heltäckningsmatta skapar en mysig miljö att koppla av i. Vidare från hallen når du det stora och stilrena köket där det finns bra med arbetsytor, förvaring och plats för matgrupp! Lägenhetens höjdpunkt är allrummet som är tilltagen av storlek och i anslutning till den inglasade balkongen. Här finner ni många möjligheter att inreda efter egen smak och tycke. Här har ni möjlighet att bjuda hem vänner & familj till sociala tillställningar utan att trängas! Den inglasade balkongen som är i västläge ger er många soltimmar som väntas på att avnjutas. Badrummet som blev stambytt 2017 är av tidlös karaktär och erbjuder tvättmöjligheter.

Planteringsvägen erbjuder närhet till förskola, skola, matbutiker och annan service. Du har även smidig tillgång till centrum, skog och natur, samt olika fritidsaktiviteter och idrottsanläggningar. Tack vare utmärkta buss-, tåg- och bilförbindelser når du snabbt och enkelt centrum, Ramlösa Station och motorvägen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planteringen, Helsingborg

Planteringsvägen 102B, 25231 Helsingborg

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.